CONTACT
Specialist in de mooiste
zonnepanelen!

Zonnepanelen voor serres

zonnepanelen voor veranda

Dunne film zonnepanelen van Sanko Solar zijn uitermate geschikt voor toepassing in serres. Onze zonnepanelen voor serres zijn deels lichtdoorlatend en werken tegelijkertijd zonwerend. Daarnaast hebben de zonnepanelen voor serres een fraai vormgegeven uiterlijk, passend bij zowel aluminiumserres als houten serres. Afmeting panelen 600×1200 mm. Voor projectmatige toepassingen zijn op maat gemaakte panelen leverbaar.

Isolatieglas serres

Onze doorzichtige zonnepanelen zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen enkel gelaagd glas (standaard), hoogrendement isolatieglas en drievoudig glas. Hiermee kan iedere veranda, serre of overkapping met transparante zonnepanelen gerealiseerd worden.

Constructie serres met zonnepanelen

Naast zonnepanelen leveren wij ook complete systemen voor de plaatsing van zonnepanelen. Wij adviseren, ontwerpen en leveren systemen voor veranda’s, serres, overkappingen en carports. De systemen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing samen met PV systemen. Onze systemen zijn ook geschikt voor BIPV. De systeembreedte is 80 mm, waardoor bekabeling en JB onzichtbaar kan worden weggewerkt. De systemen zijn leverbaar in een aluminium en hout-aluminium uitvoering, zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd.

Met zonnepanelen voor serres van Sanko Solar bent u verzekerd van:

• 10 jaar garantie op materiaal en vakmanschap.
• De eerste 10 jaar een vermogensgarantie van 90%.
• Vanaf het 10e tot het 25e gebruiksjaar een vermogensgarantie van 80%.

Meer informatie over zonnepanelen serres?

Neem voor meer informatie over zonnepanelen op serres contact op met Sanko Solar.