CONTACT
Specialist in de mooiste
zonnepanelen!

11-10-2014: Van 7 t/m 9 oktober nam Sanko Solar deel aan Solar Event 2014 in de Brabantshallen in Den Bosch. Solar Event 2014 biedt een B2B-platorm gericht op zonne-energie. Als importeur van CdTe thin film pv panelen presenteerde Sanko Solar de verschillende mogelijkheden voor zowel de transparante- als de niet-transparante panelen. Zo zijn onze CdTe panelen zeer geschikt voor carports, terrasoverkappingen en serres. Sinds juni 2014 is Sanko Solar Europees importeur en voorraadhouder van CdTe pv modules en kan dankzij deze status potentiële dealers kennis laten maken met deze innovatieve zonnepanelen.

Al met al waren het drie geslaagde beursdagen en hebben we veel potentiële dealers kennis laten maken met onze producten. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze CdTe panelen, download onze gratis productleaflets. Wilt u dealer worden voor Sanko Solar? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

27-02-2014:

Sinds begin deze maand staan onze zonnepanelen in de winkel van Schutrups Schoenen.  Hier staat een complete terrasoverkapping opgesteld met onze transparante zonnepanelen. In de winkel kunt u terecht voor deskundige uitleg over de panelen. Wilt u een afspraak bij u thuis? Neem dan contact met ons op.