CdTe zonnepanelen

Transparante zonnepanelen
Zeer hoog rendement
10 jaar kwaliteit garantie.
TÜV paneel gecertificeerd.

CdTe zonnepanelen

CdTe zonnepanelen zijn minder dik dan reguliere panelen en hebben een zeer fraai uiterlijk door het ontbreken van een aluminiumrand en een duidelijk blokjesmotief op het paneel. Door het gladde oppervlak hebben dunne film zonnepanelen ook minder last van vuilaanhechting. Hiermee kunt u gebruik maken van de energie die de zon ons geeft, zonder concessies te doen aan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Afmeting panelen 600×1200 mm. Voor projectmatige toepassingen zijn op maat gemaakte panelen leverbaar.

CdTe is goedkoper in aanschaf

CdTe zonnepanelen kenmerken zich door hun fraaie uiterlijk en uitstekende prijs-prestatie verhouding. Ook onder minder ideale omstandigheden kunnen deze panelen, in tegenstelling tot de bekende kristallijne panelen, goede rendementen leveren. De zonnepanelen van dunne film zijn daarnaast goedkoper in aanschaf en verdienen zich eerder terug.

CdTe voor serre of veranda

Overweegt u een veranda of serre te bouwen? Hiervoor biedt Sanko Solar transparante CdTe zonnepanelen. Lees meer over de transparante zonnepanelen.

Meer informatie CdTe zonnepanelen?

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze CdTe zonnepanelen. Wij adviseren u graag over zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand.

Gerelateerde downloads

Tip! Lees meer
Image
Image
Image
Image
Image