Semi transparante zonnepanelen

Transparante zonnepanelen
Zeer hoog rendement
10 jaar kwaliteit garantie.
TÜV paneel gecertificeerd.

Semi transparante zonnepanelen

Semi transparante zonnepanelen: Overweegt u een aanbouw, serre, overkapping, tuinhuis of een carport te bouwen? En wilt u tegelijkertijd energie opwekken? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de dunne film zonnepanelen van Sanko Solar.

Sanko Solar kan deze dunne film zonnepanelen, die ook wel CdTe zonnepanelen genoemd worden leveren in niet transparant, transparant en als semi transparante zonnepanelen.

Wilt u bijvoorbeeld een serre plaatsen? Dan kunt u ervoor kiezen om het dak van uw serre te maken van transparante zonnepanelen of semi transparante zonnepanelen van Sanko Solar.

Zonnepanelen voor wanden

Wilt u naast het dak van uw serre, uitbouw, overkapping of tuinhuis ook de wanden van zonnepanelen maken? Dan hebben wij ook hiervoor de oplossing.

De dunne film zonnepanelen van Sanko Solar zijn flexibel op vrijwel iedere wand te plaatsen. Dit maakt deze zonnepanelen uitermate geschikt voor toepassing op wanden en gevels.

De toepassing van zonnepanelen voor wanden zijn eindeloos. Denk hierbij aan de toepassing van Semi transparante zonnepanelen als vliesgevel: lichtdoorlatend, zonwerend en energieopwekkend.

Belangrijk om te weten: Deze zonnepanelen voor wanden worden niet los op een wand geplaatst zoals bij een traditioneel zonnepaneel. Deze zonnepanelen voor wanden zijn meer bouw elementen. U kunt deze panelen dus gebruiken in plaats van bijvoorbeeld ramen.

Geschikt voor nieuwbouw verbouw of aanbouw

De semi transparante zonnepanelen zijn uitermate geschikt bij nieuwbouw verbouw of aanbouw. Wilt u een serre, carport, uitbouw of overkapping plaatsen? Bekijk dan eens de mogelijkheden die wij met de Semi transparante en de transparante zonnepanelen kunnen bieden.

Bent u opzoek naar de meer traditionelere zonnepanelen, de zonnepanelen die u bijvoorbeeld op het dak kunt plaatsen? Bekijk dan eens onze niet transparante CdTe zonnepanelen. Ook deze panelen hebben verschillende voordelen ten opzichte van de traditionele zonnepanelen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de dunne film zonnepanelen die aanbieden? Neem dan gerust eens contact met ons op.

 

Gerelateerde downloads

Misschien vind u dit interessant

Tip! Lees meer
Image
Image
Image
Image
Image