Transparante zonnepanelen

Transparante zonnepanelen
Zeer hoog rendement
10 jaar kwaliteit garantie.
TÜV paneel gecertificeerd.

Transparante zonnepanelen

Wilt u een veranda, serre, overkapping of carport bouwen? En tegelijkertijd energie opwekken? Dat kan met de transparante zonnepanelen van Sanko Solar. Deze doorzichtige zonnepanelen vormen een glasdak, zonwering en zonnepaneel ineen. Doordat ze transparant zijn, zijn ze deels licht doorlatend en tegelijkertijd werken ze zonwerend. De transparante zonnepanelen van Sanko Solar vormen daarmee een perfecte toepassing voor veranda’s, serres, overkappingen en carports. De panelen zijn verkrijgbaar in een ongeïsoleerde versie (vanaf 7 mm dik veiligheidsglas) en geïsoleerde versie (tot 60 mm dik HR+++ geïsoleerd veiligheidsglas). Afmeting panelen 600×1200 mm. Voor projectmatige toepassingen zijn op maat gemaakte panelen leverbaar.

Transparante dunne film zonnepanelen

Onze doorzichtige zonnepanelen zijn minder dik dan reguliere zonnepanelen, hebben geen opvallende aluminiumrand en er is op de panelen geen blokjesmotief zichtbaar. Dunne film zonnepanelen hebben hierdoor een zeer fraai uiterlijk.

Assortiment transparante zonnepanelen

Onze doorzichtige zonnepanelen zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen ongeïsoleerd gelaagd glas (standaard), hoogrendement gelaagd isolatielaag en drievoudig gelaagd glas. Hiermee kan iedere afmeting veranda, serre of overkapping met transparante zonnepanelen gerealiseerd worden.

Meer informatie transparante zonnepanelen

Wilt u meer informatie over de transparante zonnepanelen van Sanko Solar? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde downloads

Tip! Lees meer
Image
Image
Image
Image
Image