Over Sanko

Transparante zonnepanelen
Zeer hoog rendement
10 jaar kwaliteit garantie.
TÜV paneel gecertificeerd.

Over Sanko

Sanko Solar levert CdTe zonnepanelen in Europa aan groothandel, dealers en eindgebruikers. Onze dunne film zonnepanelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. En door toepassing van de modernste producttechnieken hebben onze zonnepanelen een uitermate hoog rendement.

Assortiment dunne film zonnepanelen

Ons assortiment dunne film zonnepanelen bestaat uit transparante panelen, niet transparante panelen en PVT-panelen. De CdTe zonnepanelen kenmerken zich door hun fraaie uiterlijk en flexibele toepassing. Onze visie is dat zonnepanelen niet alleen effectief moeten zijn, maar ook mooi. Onze zonnepanelen zijn toepasbaar voor zowel particuliere- als bedrijfsmatige toepassing.

Complete systemen van Sanko Solar

Naast zonnepanelen leveren wij ook complete op maat gemaakte constructies voor de montage van zonnepanelen. Wij adviseren, ontwerpen en leveren aluminium en hout-aluminium systemen voor veranda’s, serres, overkappingen, lichtstraten, atriums en carports. De systemen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing samen met Transparante zonnepanelen. De bekabeling en junction box kan veelal onzichtbaar worden weggewerkt in het aluminium. De constructies zijn leverbaar in een aluminium en hout-aluminium uitvoering, zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd.

Sanko Solar heeft ook aluminium systemen, die geschikt zijn voor BIPV (Building Integrated Photovoltaïcs). Dat wil zeggen, dat de panelen gebruikt kunnen worden als gevelbekleding en dakbedekking (indak systeem, in plaats van dakpannen). Hiervoor zijn speciale profielen ontwikkeld, die ervoor zorgen dat de panelen waterdicht kunnen worden gemonteerd.

Contact Sanko Solar

Wilt u meer weten over dunne film zonnepanelen of de verschillende toepassingen? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde downloads

Misschien vind u dit interessant

Tip! Lees meer
Image
Image
Image
Image
Image