Over Sanko

Transparante zonnepanelen
Zeer hoog rendement
10 jaar kwaliteit garantie.
TÜV paneel gecertificeerd.

Over Sanko

Sanko Solar levert CdTe zonnepanelen in Europa aan groothandel en dealers. Onze dunne film zonnepanelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. En door toepassing van de modernste producttechnieken hebben onze zonnepanelen een uitermate hoog rendement.

Assortiment dunne film zonnepanelen

Ons assortiment dunne film zonnepanelen bestaat uit transparante panelen, niet transparante panelen en PVT-panelen. De CdTe zonnepanelen kenmerken zich door hun fraaie uiterlijk en flexibele toepassing. Onze visie is dat zonnepanelen niet alleen effectief moeten zijn, maar ook mooi. Onze zonnepanelen zijn toepasbaar voor zowel particuliere- als bedrijfsmatige toepassing.

Complete systemen van Sanko Solar

Naast zonnepanelen leveren wij ook complete systemen voor de plaatsing van zonnepanelen. Wij adviseren, ontwerpen en leveren systemen voor veranda’s, serres, overkappingen en carports. De systemen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing samen met PV systemen. Onze systemen zijn ook geschikt voor BIPV. De systeembreedte is 80 mm, waardoor bekabeling en JB onzichtbaar kan worden weggewerkt. De systemen zijn leverbaar in een aluminium en hout-aluminium uitvoering, zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd.

Contact Sanko Solar

Wilt u meer weten over dunne film zonnepanelen of de verschillende toepassingen? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde downloads

Misschien vind u dit interessant:

Image
Image
Image
Image
Image