Toepassingen

Transparante zonnepanelen
Zeer hoog rendement
10 jaar kwaliteit garantie.
TÜV paneel gecertificeerd.

Toepassingen

Onderstaand vindt u verschillende toepassingen waarvoor u onze transparante zonnepanelen kunt gebruiken. Naast de mogelijkheden die u hieronder aantreft zijn er uiteraard meer toepassingen mogelijk.

Wilt u onze transparante zonnepanelen op een specifieke manier toepassen en wilt u weten of en wat er mogelijk is? Neem dan gerust eens contact met ons op, samen met u kunnen wij de mogelijkheden bekijken.

Zonnepanelen voor serres

Dunne film zonnepanelen van Sanko Solar zijn uitermate geschikt voor toepassing in serres. Onze zonnepanelen voor serres zijn deels lichtdoorlatend en werken tegelijkertijd zonwerend. Daarnaast hebben de zonnepanelen voor serres een fraai vormgegeven uiterlijk, passend bij zowel aluminiumserres als houten serres. Afmeting panelen 600×1200 mm. Voor projectmatige toepassingen zijn op maat gemaakte panelen leverbaar.

Lees meer over zonnepanelen voor serres.

Zonnepanelen voor schuine daken 

De CdTe zonnepanelen voor daken van Sanko Solar kunnen in vrijwel iedere hoek geplaatst worden. Voor u betekent dit dat op vrijwel ieder dak, of u nu een steil, hellend of plat dak heeft, de zonnepanelen van Sanko Solar geplaatst kunnen worden. Afmeting panelen 600×1200 mm. Voor projectmatige toepassingen zijn op maat gemaakte panelen leverbaar. 

Lees meer over zonnepanelen voor schuine daken. 

Zonnepanelen voor platte daken

Onze CdTe zonnepanelen kunnen perfect toegepast worden op platte daken, zoals een sporthal, zwembad, bedrijfsgebouw, loods of garage. Onze zonnepanelen kunnen namelijk in vrijwel iedere hoek geplaatst worden, dit in tegenstelling tot kristallijne panelen. Die kunnen het beste op het Zuiden onder een hoek van 35 graden geplaatst worden. Op 1 meter zonnepaneel moet dan ongeveer 2 meter dak vrij gehouden worden, hierdoor kan men niet het gehele dakoppervlak benutten. Dunne film zonnepanelen van Sanko Solar hebben dit probleem niet. Onze panelen worden bijna plat op het dak gelegd, in een hoek van 10 tot 15 graden. Hierdoor kan het gehele dag worden benut. Ook is er veel minder ballast nodig. Afmeting panelen 600×1200 mm. Voor projectmatige toepassingen zijn op maat gemaakte panelen leverbaar.

Lees meer over zonnepanelen voor platte daken

Zonnepanelen voor veranda

Overweegt u een veranda of overkapping? En wilt u tegelijkertijd energie opwekken? Sanko Solar heeft hiervoor een zeer interessante oplossing: transparante zonnepanelen voor veranda’s. Onze zonnepanelen voor veranda’s zijn deels lichtdoorlatend en werken zonwerend. Daarnaast hebben de panelen voor veranda’s een fraai vormgegeven uiterlijk. De dunne film transparante zonnepanelen kunnen zowel verwerkt worden in houten- als aluminiumconstructies en passen zowel bij moderne als karakteristieke woningen. Afmeting panelen 600×1200 mm. Voor projectmatige toepassingen zijn op maat gemaakte panelen leverbaar.

Lees meer over zonnepanelen voor veranda´s en overkappingen

Zonnepanelen voor verticale wanden 

De dunne film pv panelen van Sanko Solar zijn zeer flexibel en in iedere hoek te plaatsen. Dit maakt onze zonnepanelen uitermate geschikt voor toepassing op gevels. Met de plaatsing van dunne film pv panelen op uw gevel kunt u een optimaal rendement behalen. De mogelijkheden voor toepassing van zonnepanelen voor gevels zijn eindeloos. Denk hierbij aan de toepassing van transparante pv panelen als vliesgevel: lichtdoorlatend, zonwerend en energieopwekkend. Of als doorgang van het ene gebouw naar het andere gebouw. Afmeting panelen 600×1200 mm. Voor projectmatige toepassingen zijn op maat gemaakte panelen leverbaar.

Lees meer over zonnepanelen voor verticale wanden

Gerelateerde downloads

Misschien vind u dit interessant

Tip! Lees meer
Image
Image
Image
Image
Image