Carport met transparante zonnepanelen

Transparante zonnepanelen
Zeer hoog rendement
10 jaar kwaliteit garantie.
TÜV paneel gecertificeerd.

Carport met transparante zonnepanelen

Wilt u een carport laten plaatsen die naast (deels) uw auto beschermt tegen weersinvloeden, ook stroom op kan wekken? Bekijk dan eens de oplossingen van Sanko Solar.

Sanko Solar biedt verschillende overkapping met transparante zonnepanelen en overkapping met niet transparante CdTe zonnepanelen. In deze lijn met overkappingen bieden wij ook op maat gemaakte carports met zonnepanelen aan.

Sanko Solar kan zowel de complete constructie in hout of aluminium inclusief de zonnepanelen leveren. Maar, wilt u alleen de transparante zonnepanelen of de niet transparante CdTe zonnepanelen voor uw carport bestellen. Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Carport met transparante zonnepanelen laten plaatsen

Wilt u een carport met transparante zonnepanelen laten plaatsen? Dan kan Sanko Solar u bij het volledige traject begeleiden. Wij werken samen met verschillende constructiebouwers en aannemers om de complete carport van a tot z te ontwerpen, te leveren en te plaatsen.

De carports die wij leveren kunnen zowel los geplaatst als aangebouwd geplaatst worden. Vooral bij het type aanbouw carport zijn de transparante zonnepanelen van Sanko Solar erg gewild.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een carport met transparante zonnepanelen of wilt u een offerte opvragen? Vul dan het contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met zonnepanelen voor carports van Sanko Solar bent u verzekerd van:

  • 10 jaar garantie op materiaal en vakmanschap.
  • De eerste 10 jaar een vermogensgarantie van 90%.
  • Vanaf het 10e tot het 25e gebruiksjaar een vermogensgarantie van 80%.
 

Houten carport met zonnepanelen of aluminium carport met zonnepanelen?

Sanko Solar kan de carports met zonnepanelen zowel met een houten constructie als met een aluminium constructie leveren. Zoals hierboven aangegeven kunnen wij ook de complete plaatsing en installatie voor u verzorgen.

Maar, wilt u de carport met transparante zonnepanelen bestellen en zelf plaatsen of wilt u de houtconstructie of de aluminium constructie zelf plaatsen en wilt u dat Sanko Solar uitsluitend de levering en installatie van de doorzichtige zonnepanelen verzorgd? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Wilt u meer informatie over onze transparante zonnepanelen voor carport en overkappingen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Misschien vind u dit interessant

Tip! Lees meer
Image
Image
Image
Image
Image