Carport met zonnepanelen

Transparante zonnepanelen
Zeer hoog rendement
10 jaar kwaliteit garantie.
TÜV paneel gecertificeerd.

Carport met zonnepanelen

Carport met zonnepanelen: Wilt u een carport laten plaatsen die naast (deels) uw auto beschermt tegen weersinvloeden, ook stroom op kan wekken? Bekijk dan eens de oplossingen van Sanko Solar.

Sanko Solar biedt verschillende overkapping met transparante zonnepanelen en overkapping met niet transparante CdTe zonnepanelen aan. In deze lijn met overkappingen bieden wij ook op maat gemaakte carports met zonnepanelen aan.

Omdat de onze CdTe zonnepanelen niet perse vlak geplaatst hoeven te worden, bieden wij ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een zijwand of achterwand van uw carport op te bouwen en te voorzien van de CdTe panelen.

Wilt u een duurzame carport laten plaatsen die energie op kan wekken? Neem dan gerust eens contact op met Sanko Solar om de mogelijkheden te bespreken.

Carport met zonnepanelen laten plaatsen?

Sanko Solar kan zowel de complete constructie in hout of aluminium inclusief de zonnepanelen leveren. Maar, wilt u alleen de transparante zonnepanelen of de niet transparante CdTe zonnepanelen voor uw carport bestellen. Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Met zonnepanelen voor carports van Sanko Solar bent u verzekerd van:

  • 10 jaar garantie op materiaal en vakmanschap.
  • De eerste 10 jaar een vermogensgarantie van 90%.
  • Vanaf het 10e tot het 25e gebruiksjaar een vermogensgarantie van 80%.

 

Wilt u een duurzame carport laten plaatsen? Wilt u een carport laten plaatsen die energie op kan wekken waar u direct uw elektrische auto mee kunt laden? SankoSolar levert de oplossing die u zoekt.

Wij kunnen de carport of carports voor u ontwikkelen, samenstellen, het houten of de aluminium constructie laten produceren, de carport laten plaatsen en het installatiewerk van de panelen verzorgen. Carports met zonnepanelen overigens bij zowel particulieren als bedrijven.

De constructies die wij leveren kunnen zowel los als aangebouwd geplaatst worden. Ook is het mogelijk om standaard zonnepanelen te combineren met transparante zonnepanelen.

Heeft u vragen over onze duurzame carports, wilt u een offerte aanvragen of wilt u misschien direct een afspraak inplannen om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken? Neem dan gerust eens contract met ons op.

 
 

Misschien vind u dit interessant

Tip! Lees meer
Image
Image
Image
Image
Image