Zonnepanelen voor veranda

Transparante zonnepanelen
Zeer hoog rendement
10 jaar kwaliteit garantie.
TÜV paneel gecertificeerd.

Zonnepanelen voor veranda

Overweegt u een veranda of overkapping? En wilt u tegelijkertijd energie opwekken? Sanko Solar heeft hiervoor een zeer interessante oplossing: transparante zonnepanelen voor veranda’s. Onze zonnepanelen voor veranda’s zijn deels lichtdoorlatend en werken zonwerend. Daarnaast hebben de panelen voor veranda’s een fraai vormgegeven uiterlijk. De dunne film transparante zonnepanelen kunnen zowel verwerkt worden in houten- als aluminiumconstructies en passen zowel bij moderne als karakteristieke woningen. Afmeting panelen 600×1200 mm. Voor projectmatige toepassingen zijn op maat gemaakte panelen leverbaar.

Isolatieglas veranda

Onze zonnepanelen voor veranda’s zijn ook verkrijgbaar in de uitvoeringen enkel gelaagd glas (standaard), hoogrendement isolatieglas en drievoudig glas. Hiermee kan iedere afmeting veranda, serre of overkapping met transparante zonnepanelen gerealiseerd worden.

Constructie veranda

Naast zonnepanelen leveren wij ook complete systemen voor de plaatsing van zonnepanelen. Wij adviseren, ontwerpen en leveren systemen voor veranda’s, serres, overkappingen en carports. De systemen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing samen met PV systemen. Onze systemen zijn ook geschikt voor BIPV. De systeembreedte is 80 mm, waardoor bekabeling en JB onzichtbaar kan worden weggewerkt. De systemen zijn leverbaar in een aluminium en hout-aluminium uitvoering, zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd.

Met zonnepanelen voor serres van Sanko Solar bent u verzekerd van:

  • 10 jaar garantie op materiaal en vakmanschap.
  • De eerste 10 jaar een vermogensgarantie van 90%.
  • Vanaf het 10e tot het 25e gebruiksjaar een vermogensgarantie van 80%.

Meer informatie over Zonnepanelen voor een veranda?

Gerelateerde downloads

Tip! Lees meer
Image
Image
Image
Image
Image