Vakhandel

Transparante zonnepanelen
Zeer hoog rendement
10 jaar kwaliteit garantie.
TÜV paneel gecertificeerd.

Vakhandel

Twijfelt u over de aanschaf van zonnepanelen door het hotspoteffect of door schaduwwerking? Sanko Solar legt u graag uit hoe onze zonnepanelen werken.

Geen hotspoteffect

Thin film zonnepanelen hebben geen last van het bekende hotspoteffect. Dit effect is het gevolg van schaduwwerking en vuilophoping en een veel voorkomend probleem bij mono of polykristallijn panelen. Hot spots komen voor wanneer een afzonderlijke cel binnen een rij cellen minder stroom genereert dan de module zelf, omdat de cel in de schaduw ligt (als gevolg van de opbouw van vuil) of beschadigd is. Hot spots zijn delen van een pv paneel waar warmte wordt geproduceerd in plaats van elektriciteit. Thin film zonnepanelen van Sanko Solar hebben hier geen last voor doordat er veel vuilaanhechting plaatsvindt vanwege het zeer gladde oppervlak.

Zonnepanelen bij schaduwwerking?

Zoekt u zonnepanelen die goed werken bij schaduwwerking? Bijvoorbeeld door een schoorsteen of de aanwezigheid van bladeren? De thin film zonnepanelen van Sanko Solar hebben een veel lager opbrengstverlies dan poly of mono krisstallijn panelen. Een vergelijking:

Type paneel                    Percentage schaduw          Percentage opbrengstverlies 

Poly of mono kristallijn     10%                                       50%

Thin film                            10%                                      10%

 

Maatwerkpanelen

Sanko Solar levert maatwerk zonnepanelen. Wij leveren zonnepanelen zowel in diverse afmetingen als ook in verschillende vormen. Wilt u bijvoorbeeld uw logo laten terugkomen in uw zonnepaneel? Dat kan. Neem voor meer informatie en minimale afnamehoeveelheden contact op met Sanko Solar. Wilt u meer informatie over onze zonnepanelen?

Neem dan contact op met Sanko Solar.

Gerelateerde downloads

Misschien vind u dit interessant

Tip! Lees meer
Image
Image
Image
Image
Image